top of page
Din_Moris.tif

Din Moris - Univers

  • Svart Facebook Ikon
  • Instagram

Din Moris er lyden av å være ung, livredd og forelska. Disse debutantene blander alvor med glimt i øyet og kjennes som et friskt og ærlig pust inn i den nordnorske pop-bølgen. Deres debutsingel «Univers» er naiv og søt, men låter samtidig stort nok til å fylle en festivalscene til allsang, enten det er via stream i karantene eller ute i frisk sommerluft. 

 

Din Moris er tre østlendinger som synger på nordnorsk, og en finnmarking som prøver å holde på dialekten. Det er kun et år siden Marius, Simen, Markus og Synnøve dannet Din Morris for å skrive poplåter som fenger på ekte. Selv om bandet er rykende ferskt er medlemmene på ingen måte noviser. Siv Jakobsen, Falkevik, Svarte Svaner og Fervent Mind er bare noen av gruppene Moris-gjengen har vært eller er innom. 

 

I tillegg til den evige kampen for å ta førerkort, Nintendo Switch og generell prokrastinering nevnes Big Thief, King Krule, No. 4 og Vampire Weekend som inspirasjonskilder. Første smakebit fra dette universet er endelig klart for offentligheten, og vil bli feiret med både internettkonsert, og forhåpentligvis en ekte en litt avhengig av tingenes tilstand fremover. 

 

Din Moris er: Synnøve Gustavsen Ovrid, Simen Skrebergene, Markus Sørheim Vik og Marius Trøan Hansen. «Univers» er produsert av Martin Miguel Tonne (Pom Poko) og er ute på Rohdos Records 10. april.

bottom of page