top of page
Pressefoto 1.jpg

yellowroots - Ung / Rå

  • Spotify
  • Facebook
  • Instagram

Til tross for at de nettopp er ferdige med videregående skole, har yellowroots vært et band siden 2017. De begynte å skrive egne låter et drøyt år senere, og foreløpige karrierehøydepunkter inkluderer omtale i Dagbladet, og konserter på Kattarock og Helt OK Festival. 

 

Musikken deres er gitarbasert og energisk, og de har en enorm teft for gode popmelodier. Torvald Ullestad og Tale Buttingsrud danner sammen et unikt vokalsound, hvor stemmene forsterker hverandre uten at låtene føles som duetter. Nå er de klare for sin første utgivelse på Rohdos Records; med den selvvforklarende tittelen «Ung / Rå» er de klar for å hoppe inn på sommerens spillelister.

 

«Det er en egen stemning i det å være ung og rå. Det handler litt om det å begi seg ut på noe man ikke helt hva er, men likevel bare kjøre på. Den råeste vi vet om er kanskje Lars Monsen. Han oser av ung råhet, og det virker som han lever det livet han vil. Det er noe vi beundrer. Når vi hører på sangen nå synes vi den gir mer og mer mening med tanke på det siste året som har gått, og at det er mye som «ikke er slik man vil ha det» i hverdagen nå.»

 

«Ung / Rå» er skrevet av yellowroots, som består av Felix Falch, Tale Buttingsrud og Torvald Ullestad. Den er spilt inn og mikset i Rohdos Studio av Jonas Rohde-Moe og mastret på Jeløy Sound av Magnus Guldbrandsen. Den kommer ut 4. juni.

bottom of page