top of page

Fot i bakken med Skov!

Fot i bakken er en intervjuserie, eller statusrapport-serie, om hva banda her på Rohdos Records driver med og hvordan ståa er. Denne teksten nytes best med litt deilig Skov i bakgrunnen mens man leser. God fornyøelse!


I skrivende stund er dere ferdig med innspilling og har gitt ut en single fra den kommende skiva. Fortell om hvordan det går!


Vi er i hundre! Vi skal slippe en låt i måneden frem til albumet kommer i slutten av august. Jostein jobber med maleriet som skal bli albumcoveret, og singelcoverne fremover viser prosessen. «Voks» skal albumet hete. Passær fint. Gleder oss til folk får høre!Fortell litt om prosessen, hva som har funka og hva dere vil gjøre annerledes neste gang. Hva har dere lært, og hva er dere foreløpig jækla fornøyd med?

Jeg liker tanken med å gi oss selv noen helt nye forutsetninger i studio for hver nye utgivelse. «Karikatur»: Konseptalbum med Kase, ledd for ledd i løpet av tre år i gamle Rohdos garage. «The Burg» i Eriks knøttlille studio på Grønland med helt frie tøyler og mye krydder. 

På «Voks» dro vi en uke til Valdres og isolerte oss i Lydkåken. Vi hadde vel med 15 låter, fant ut av arrangementene live og spilte inn hele sulamitten samtidig. Det føles mindre som en jobb å gjøre trackinga da. Mer fokus på samspill, ikke noe klikk å tenke på, bare øyekontakt og feel. Det ble vi jækla fornøyd med. Neste gang må vi gjøre noe helt nytt igjen. Akustisk gitar i fokus, kanskje?

Hva tror dere vil skje i mikse/masteringsprosessen, har dere noen forventinger/mulige fallgruver? 

Det er helt sjef å sitte sammen med Jonas og mikse, fikse og trikse!! Det handler jo om å få frem de fineste lydene, skru til der det trengs og å få låta ut i ørene som den er tenkt i hodet. Det er også nydelig å kaste ball frem og tilbake med Magnus for å få masteren til å sitte. Vi har alle jobba sammen en stund nå, så vi er i en god flyt. 


Hvordan har responsen vært på de nye låtene?

Det har vært helt nydelig det! Gleder oss veldig til å høre hva folk tenker etter hvert som flere og flere låter kommer ut. Kanskje vi blir busta på flere ABBA-tyverier?


Hva kunne Skov prata om i 3 timer på en podcast? 

Det er litt for mange gode anekdoter som venter på å bli fortalt. Ikke gi oss tre mikrofoner og en øl!!
Drømmelineup med top 5 norske band (inkludert dere) på festival i sommer? Og si litt om hva som er fett med disse artistene.

Det frister litt å bli festivalarrangør, altså. Egentlig er planen vår å bli kollektivet som ble til et band som ble til en bar, men kanskje vi også skal sikte mot å bli kollektivet som ble til et band, som ble til en bar, som ble til en festival? La oss arrangere denne en helg på en øy utafor Hvaler a. Her er vår første line up:


Tuba tuba comeback! Det er soundtracket til ungdomstida vår, noe fjorden baby fra østen som vi er inspirert av der. De var kule live også! Sunnihvem! Rising star med elegante tekster og lekre komp. Hubbabubbaklubb. Sier seg selv. Veblen Goods. Jiiiha. Ryktene sier at store vakre ting med vintage-nikk kommer her. 


Gunerius & verdensveven. Norges King Gizzard. Sååååå mye fet produksjon.Fløi. Og seff må vår fettere i Fløi med. Arvtagerne etter Bergensbølgen i Oslo.
Tidenes festival mao. Hvem er Skov live? Hvorfor packer dere alltid John Dee? Og når fant Andrian sin scenepersonlighet

Pleier å si at folk bør se oss live før de hører på det inni Spotifyen. Vi vil alltid uppe gamet for hver nye konsert, og jeg tror det er derfor vi alltid packer John Dee. Vi har noen skumle planer i år også. Vetlesen og Amund pønsker på noe visuals. Oppvarmingsband er booka. Det blir etterfest på Leiligheten Rockefeller også! John Dee er rett og slett stedet å være 7. september i år! Kjøp billett før det er for sent. Andrian fant scenepersonligheten sin da han var låst i en armbar tror jeg. Siden har han aldri stått stille. Se han gjøre piruetter på John Dee 7. september da ❤️⚡️83 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page