top of page
Bilde 21.01.2021, 13 23 11.jpg

Caterina Eliza - I Can Get Up Now

  • Spotify
  • Svart Facebook Ikon
  • Instagram
  • TikTok

Caterina Eliza er nok et nytt navn for de fleste, men hun har hatt ting på gang lenge. Stemmen hennes er kjent fra store TV-reklamer, og hun har rukket å gjøre seg bemerket på en rekke scener i og utenfor hovedstaden - bl. a satte hun og bandet fyr på Sørveiv i 2020.

 

Nå er den Oslo-baserte artisten er klar for å ta sitt neste steg med sin nye singel 'I Can Get Up Now', en energisk og supercatchy uptempolåt med alvorlige undertoner. En mektig og 80-tallsinspirert produksjon og en håpefull melodi danner bakteppe for historien om en venn som gikk bort så altfor tidlig. Låta er første singel fra hennes debut-EP som ferdigstilles i disse dager. 

 

Caterina Eliza er en artist fylt av kontraster. Stemmen hennes rommer masse soul og kunne gjerne vært fra et fjernt tiår, men passer likevel perfekt med dagens lydbilde. Hun lager musikken hun vil lage, og er sterkt delaktig i hele prosessen. Noe mindre enn det hadde vært uaktuelt.

'I Can Get Up Now' er skrevet av Caterina Eliza og Jonas Rohde-Moe. Produsert av Jonas Rohde-Moe og Øyvind Mathisen. Mikset av Andreas Eide Larsen og mastret av Morgan Nicolaysen.

bottom of page