top of page
Din_Moris.tif

Din Moris - TV

  • Spotify
  • Svart Facebook Ikon
  • Instagram

Din Moris er lyden av å være ung, livredd og forelska. Denne helt nye gruppa blander alvor med glimt i øyet, og kjennes som et friskt og ærlig pust inn i den nordnorske pop-bølgen. Nå er de klare med sin nye låt 'TV'. 

 

- Med skråblikk på internettvirkelighet, forever young-mentalitet og bekreftelsesbehov setter låta ord på tematikk de fleste kan kjenne seg igjen i. ‘TV’ forsøker å formidle kaoset som oppstår i oss når vi konstant sammenlikner oss med glansbilder, og det desperate jaget etter å bli et selv, forteller vokalist Synne Gustavsen Ovrid.

Din Moris er tre østlendinger som synger på nordnorsk, og en finnmarking som prøver å holde på dialekten. Det er kun et år siden Marius, Simen, Markus og Synnøve dannet Din Morris for å skrive poplåter som fenger på ekte. Selv om bandet er rykende ferskt er medlemmene på ingen måte noviser. Siv Jakobsen, Falkevik, Svarte Svaner og Fervent Mind er bare noen av gruppene Moris-gjengen har vært eller er involvert i. 

 

I tillegg til den evige kampen for å ta førerkort, Nintendo Switch og generell prokrastinering nevnes Big Thief, King Krule, No. 4 og Vampire Weekend som inspirasjonskilder. Første smakebit fra dette universet er endelig klart for offentligheten, og vil bli feiret med både internettkonsert, og forhåpentligvis en ekte en litt avhengig av tingenes tilstand fremover. 

 

Din Moris er: Synnøve Gustavsen Ovrid, Simen Skrebergene, Markus Sørheim Vik og Marius Trøan Hansen. «TV» er produsert og mikset av Andreas Heinesen Kase (Divest, Pelicat). Synne Amanda Salvesen har designet cover. Ute på Rohdos Records 9. oktober. 

bottom of page