top of page
2 Foto Ola Djupvik .JPG

Din Moris - Grav dæ ned (11. nov)

  • Spotify
  • Svart Facebook Ikon
  • Instagram

"Det er noko med dei leikne arrangementa, litt henslengte vokalen og ikkje minst dei nordnorske harmoniane som verkeleg fungerer."

"Det er ganske mykje djevelskap i verda. Fattigdom eksisterer, pandemien drar ut og folk har enno ikkje fått auga opp for Din Moris." - Sjur Systad Tyssen, P3.no


"Dette er noe som var spesielt gøy å oppdage … Kanskje ei slags blanding av Pom Poko og No. 4. Kanskje det? Det svinger i hvert fall!" - Hilde Zahl, NRK P1 

«Her er det en eller annen sårhet som virkelig er fin, og melodilinjene her ... gled deg! De er så nydelige.» - Nina Gjertsen, P3 Urørt

Din Moris viser seg fra en drømmende, lavmælt men insisterende side med sin ferskeste singel ‘Grav dæ ned’. Bandet uttrykker tydelig popteft, denne gangen med en sound som hinter om at medlemmene begynte og formes musikalsk på 2000-tallet med artister som Susanne Sundfør og Florence and the Machine på mp3-spilleren.

I en verden som stadig byr på usikkerhet og nye utfordringer er det kanskje naturlig å prøve og sette ord på ens egen plass oppi det hele. Dette gjør Din Moris på sin særegne måte i ‘Grav dæ ned’ som består av billedlige, tidvis naive beskrivelser av den store sammenhengen og en anerkjennelse av at «alt vi kjenner til kommer til å smelle». Som en kjærkommen kontrast til dette brer chorus-gitarer, rhodes og vokalharmonier seg som et varmt pledd over lytteren som kanskje trenger akkurat det på vei inn i vinteren.

Din Moris er lyden av å være ung, eksistensiell og forelska. Med en blanding av alvor og glimt i øyet kjennes bandet ut som et friskt og ærlig pust inn i den nordnorske pop-bølgen. De har allerede vært spillelistet på NRK P1 i Nord-Norge, samt NRK P3, og sistnevnte kanal mener at Din Moris er et av bandene å følge med på.

 

Medlemmene er Synnøve Gustavsen Ovrid, Simen Skrebergene, Markus Sørheim Vik og Marius Trøan Hansen. Grav dæ ned er produsert i Rohdos Studio av Andreas Kase. Ute på alle strømmetjenester 11. november.

 

Katalog:

bottom of page