2 Foto Ola Djupvik .JPG

Din Moris - Magnet

  • Spotify
  • Svart Facebook Ikon
  • Instagram

"Det er noko med dei leikne arrangementa, litt henslengte vokalen og ikkje minst dei nordnorske harmoniane som verkeleg fungerer."

"Det er ganske mykje djevelskap i verda. Fattigdom eksisterer, pandemien drar ut og folk har enno ikkje fått auga opp for Din Moris." - Sjur Systad Tyssen, P3.no


"Dette er noe som var spesielt gøy å oppdage … Kanskje ei slags blanding av Pom Poko og No. 4. Kanskje det? Det svinger i hvert fall!" - Hilde Zahl, NRK P1 

«Her er det en eller annen sårhet som virkelig er fin, og melodilinjene her ... gled deg! De er så nydelige.» - Nina Gjertsen, P3 Urørt

 

Din Moris lager indiepop i deilig bandformat og viser seg fra sin hittil mest dansbare og fengende side med sin nyeste singel. ‘Magnet’ befinner seg et sted i landskapet mellom Veronica Maggio, Razika og Japanese Breakfast, med tydelige referanser til 80-tallets diskogrooves og synthlinjer. Finurlige og billedlige tekstlinjer zoomer inn og ut mellom nyforelskelse, usikkerhet og pågangsmot, og drives frem og rammes inn av et smakfullt arrangert komp bestående av catchy gitartemaer, punchy trommebrekk og drømmende synther.

‘Magnet’ ble skrevet på pandemiens mørkeste tidspunkt, da fomoen sto sterkt og følelsen av «alt kan skje»-dager var milevis unna. Det eneste Din Moris kunne gjøre da var å drømme seg tilbake til sene kvelder, lyse netter og dansegulv gjennom denne skamløse feelgood-bobla av ei indiepoplåt.

Din Moris er lyden av å være ung, eksistensiell og forelska. Med en blanding av alvor og glimt i øyet kjennes bandet ut som et friskt og ærlig pust inn i den nordnorske pop-bølgen. De har allerede vært spillelistet på NRK P1 i Nord-Norge, samt NRK P3, og sistnevnte kanal mener at Din Moris er et av bandene å følge med på.

 

Medlemmene er Synnøve Gustavsen Ovrid, Simen Skrebergene, Markus Sørheim Vik og Marius Trøan Hansen. Magnet er produsert i Rohdos Studio av Andreas Kase.