top of page
3 Foto Ola Djupvik.JPG

Din Moris - Alt Æ E

  • Spotify
  • Svart Facebook Ikon
  • Instagram

Din Moris er klare med siste smakebit fra sin kommende debut-EP "Hele havet i et badekar". De har tidligere blitt spillelistet på NRK P3, og samme kanal mener at Din Moris er et av bandene å følge med på i 2021. Ventetiden er snart over, for den nydelige låta "Alt æ e" er ute 3. september, og EP-en kommer hakk i hel 24. september. 


‘Alt æ e’ er en ærlig og gjenkjennbar skildring av ung usikkerhet. Gjennom et nært og tidvis nakent lydbilde hvor tekst og melodi gir følelsen av at alt når som helst kan briste, gir låta assosiasjoner til artister som Mitski, Gabrielle og Julia Holter. Med ‘Alt æ e’ viser Din Moris en ny og sårbar side av seg selv. Når de dykker ned i følelsene på denne måten kjennes det som et sug i magen, og det blir vanskelig å ikke la seg rive med.

Din Moris er lyden av å være ung, eksistensiell og forelska. Med en blanding av alvor og glimt i øyet kjennes bandet ut som et friskt og ærlig pust inn i den nordnorske pop-bølgen. Medlemmene er Synnøve Gustavsen Ovrid, Simen Skrebergene, Markus Sørheim Vik og Marius Trøan Hansen. EPen er produsert i Rohdos Studio av Andreas Kase, og dette er datoene som gjelder:

 

06.08: Syden (single)

03.09: Alt æ e (single)

24.10: Hele havet i et badekar EP 

«Det er noko med dei leikne arrangementa, litt henslengte vokalen og ikkje minst dei nordnorske harmoniane som verkeleg fungerer.» - Sjur Systad Tyssen, P3.no


«Dette er noe som var spesielt gøy å oppdage … Kanskje ei slags blanding av Pom Poko og No. 4. Kanskje det? Det svinger i hvert fall!» - Hilde Zahl, NRK P1 


«… svært behagelig og ektefølt nordnorsk pop.» - Radio Revolt

bottom of page