Tårer-cover.jpg

Humle - Tårer

  • Spotify
  • Svart Facebook Ikon
  • Instagram
  • YouTube

Humle (Andreas Humlekjær) er en singer-songwriter i utvidet forstand, og hans nye låt Tårer setter tonen for hans andre album. Med en frisk produksjon i ryggen tar han til orde for å kjempe for det som er verdt å holde fast ved. Han får sagt det kompliserte på en enkel måte, og belyser utfordringer i et ungt voksenliv. Musikken hans henter inspirasjon fra en rekke kjente og mindre kjente artister, mange av dem fra nabolandet (tenk Markus Krunegård, Daniel Nordgren, blandet med en solid dose sen Abba). 

Humle debuterte i 2019 med albumet «Alt Er Bra Nå». Låtene derfra har fått plass på spillelister som New Music Friday, Indielista og Norske Viser-lista. Han har i tillegg fått spilletid i P1 nasjonalt og lokalt i tillegg til p13. Live kom høydepunktene på løpende bånd; to supportkvelder CC Cowboys på utsolgt Rockefeller, egen konsert på John Dee, Byscenen i Trondheim sammen med Oslo Ess, sologig før Smith And Thell på Parkteatret. Et annet høydepunkt var i hjembyen Fredrikstad da han sammen med bandet varmet opp for Gyllene Tider foran 10.000 publikummere.

 

Han er nå i full gang med album nummer to og «Tårer» er den første av vårens to singler som gir en pekepinn på hans nye musikalske retning. På produsentsiden har ham med seg Jonas Rohde-Moe (brenn., Kaja Gunnufsen, Pelicat) og Eirik Vildgren (Konradsen). Tårer kommer 15. mai.