R1-07709-0020.JPG

Humle - Ser igjennom meg

  • Spotify
  • Svart Facebook Ikon
  • Instagram

Humle (Andreas Humlekjær) er en singer-songwriter i utvidet forstand, og "Ser igjennom meg" er andre singel fra hans forestående andrealbum.  Han får sagt det kompliserte på en enkel måte, og belyser utfordringer i et ungt voksenliv. Musikken hans henter inspirasjon fra en rekke kjente og mindre kjente artister, mange av dem fra nabolandet (tenk Markus Krunegård, Daniel Nordgren, blandet med en solid dose Elton John). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ser igjennom meg" er Humle på sitt mest personlige, og er en hyllest til hans mor, og alle andre mødre. Samtidig forteller låta om at dette forholdet ikke alltid er like rosenrødt. Han setter ord på mange menneskers iboende trang til å skulle distansere seg fra sine foreldre, selv om man egentlig er likere enn man gjerne innrømmer. Produsent Erik Vildgren (Konradsen) laget et melankolsk og vakkert bakteppe bestående av dempede pianotoner, synther og treblås, noe som også åpner opp en helt ny musikalsk vei for artisten Humle.

Humle debuterte i 2019 med albumet «Alt Er Bra Nå». Låtene derfra har fått plass på spillelister som New Music Friday, Indielista og Norske Viser-lista. Han har i tillegg fått spilletid i P1 nasjonalt og lokalt i tillegg til p13. I annerledes-året 2020 har Humle faktisk fått til å spille en hel del. I sommer og høst var han på en lang turné fra Lindesnes i sør til Tromsø i nord og spilte totalt hele 19 konserter i solo- og duoformat. 

"Ser igjennom meg" er mikset av Jonas Rohde-Moe i Rohdos Studios, og mastret av Morgan Nicolaysen i Propeller. Øvrige musikere på innspillingen er Jørgen Lund Karlsen (saxofon) og Mads Johansen (slagverk).